2017. június 25., vasárnap

Salazar bosszúja (A Karib-tenger kalózai 5.)

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, június 25, 2017
Tartalom:
"A hányatott sorsú Jack Sparrow kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől."



Véleményem: 
Az élmény már nem a legfrissebb, mivel tesómmal a moziba néztük meg /Természetesen 3D-ben. Kb. két és fél hete/, de eddig nem volt időm megírni az értékelést.
Szóvaaal...
Szerény személyemnek tetszett a film. :D
Ahogy a tesómnak is, pedig ő nem látta az előző négyet.
Több helyen is azt olvastam, hogy a Karib-tenger kalózai már nem hozzák a megszokott színvonalat és kár erőltetni a sztorit.
Annyi biztos, hogy nekem ez a rész tetszett és ha még tudnak hasonlót, akkor biztos azt is megnézem. De az is tény, hogy semmit sem szabad túl sokáig húzni...
Az ötödik rész számomra egy tök jó lezárás volt, ami egyes régi dolgokra megoldásokat adott. Kicsit olyan volt, mint egy apró összefoglalás.
Túl sok újdonságot nem adott, de erre nem is volt szükség.
Akció volt dögivel, a látványvilágra pedig nem hinném, hogy bárkinek lehetne panasza.
A poénok többsége jó volt és több is akadt, amikor hangosan felnevettünk.
Jack karakterét most kicsit szerencsétlenebbnek érzetem, de úgy vettem észre, hogy a végére még ő is összeszedte magát.
Amúgy nagyon jó volt látni a fiatal Jack-et. :D
Az volt az egyik kedvenc részem. Nagyon tetszett, ahogy megoldotta azt a szorult helyzetet.
Az új szereplők közül Carina nem különösebben volt szimpatikus. Bár nekem magával a színésznővel vannak problémáim. Valamiért nagyon unszimpatikus és már az Útvesztőben sem kedveltem.
Henry pedig tipikus főhős, aki amolyan mozgatórugója a cselekményszálnak. Bár kicsit béna. xD Ami mondjuk nem gond, mert ettől még valóságosabbnak éreztem a karakterét.


Ami nagyon tetszett:
Poénok

Ami nem tetszett:
...



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review