2015. február 16., hétfő

Kamisama Hajimemashita 2. évad info(szerűség)

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, február 16, 2015
Mivel nagy az érdeklődés és már sok komment érkezett a régi bejegyzéshez, amikor még csak vártuk a második évadot, ezért gondoltam csinálok egy külön kis bejegyzést.
Szóval:
Először is: IGEN, már megjelent a 2. évad. 2015. 01. 06-án kezdődött. Eddig 6 rész jelent meg, amiből 4-et már magyar felirattal is megtekinthettek az indavideón.
Én itt szoktam nézni: Katt ide!
Illetve mééég az Anime Series oldaláról tudjátok letölteni, akik egyébként a mangát is fordítják(csak sajnos lassú ütemben, de örüljünk, hogy egyáltalán fordítják :D) Viszont tudtommal nekik is van online indavideó megosztójuk, de az oldalukra mindig előbb felkerülnek a részek. Anime Series oldalért katt ide!
Plusz lehetséges, hogy akadhatnak egyéb fordító csapatok is, akik gyorsabbak, úgyhogy érdemes néha a googlen rákeresni, hogy: Kamisama Hajimemashita 2. évad, és ugye az adott rész. 

Egyelőre nem tudom, hogy összesen hány részes lesz az évad, reménykedjünk, hogy minél több. ^^
Azt sem tudom megmondani, hogy a részek mikor jelennek meg. Ez mindig a fordítóktól függ. Az angol feliratos részek viszont hetente megjelennek.(Ha emlékeztem nem csal, akkor hétfőnként szokott megjelenni. De nem vagyok 100%-ig biztos :D) Szóval, ha valaki nem tudja kivárni, akkor rá tud keresni angolul is :)
Na, most csak ennyit akartam mondani :D


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review