2016. november 16., szerda

Tarzan legendája

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, november 16, 2016
Tartalom:
"John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.
A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizációpusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan."




Véleményem: 
A Tarzan legendája számomra pozitív csalódás volt.
A film megnézése előtt csak egy trailert láttam és a tartalmat sem olvastam. Így engem meglepetésként ért a dolog, hogy Tarzan immáron úriemberként van jelen és csupán egy apró szívesség miatt tér vissza a vadonba.
A sztori így egy teljesen új nézőponton keresztül mutatta meg nekünk a szituációt, de még arra is volt ideje, hogy egy kicsit a múltbeli eseményeket is felelevenítse. Ezek a visszaemlékezések nekem mind nagyon tetszettek. Sőt simán többet is néztem volna belőle.
A karakterek is jók voltak. Jane például nem egy tipikus megmentésre váró kis virágszál. Plusz van jópofa George Washington Williams is, akin én nagyon jókat vidultam. Ez egyébként még nagy előnye volt a filmnek; figyeltek rá, hogy itt-ott elhintsenek egy poént.
A Tarzant alakító férfi színésszel is tökéletesen elégedett voltam. :D
Nem fogja megváltani a világot és igen, vannak benne olyan dolgok, amelyeken az ember a szemeit forgatja. De szerintem, ha totál elvárások nélkül nézzük meg és csak egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor teljesen jó. :)


Ami nagyon tetszett: 
Poénos

Ami nem tetszett: 
A végén a sok épület rombolás. xD Azt azért hülyeségnek tartottam.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review