2016. szeptember 30., péntek

Behálózva

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 30, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Drew sokat tud a nőkről, de nem eleget. Drew Evans igazi főnyeremény. Szívdöglesztő, rámenős, gazdag, egyszóval olyan pasi, akinek mosolyáért New York legtökéletesebb alakú hölgyei örömmel ledobnák magukról a trendi kis koktélruhát, és még nagyobb örömmel hagynák el megunt férjeiket. Ő a társasági élet központja, a cég titkos reménysége, a család mintapéldánya, de egy napon eltűnik a színről, és jó oka van rá. Állítólag lázas betegen fekszik és kúrálja magát. De ugye ezt a dumát egyikünk sem veszi be? Katherine Brooks éles eszű, állhatatos és gyönyörű. A siker érdekében mindenen és mindenkin átgázol, ha kell. Drew és Kate gyönyörű pár lehetnének. Ha nem gyűlölnék egymást minden erejükkel. Ha nem vágynának egymásra minden porcikájukkal. Vajon ki kerül ki győztesen kettőjük világraszóló párharcából? Ki engedelmeskedik kinek, ki a főnök az ágyban és ki a cégben?"

2016. szeptember 28., szerda

Mayoiga

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, szeptember 28, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Harminc fiatal férfi és nő vesz részt azon a buszkiránduláson, amelynek a végállomása a városi legendának tartott, és talán nem is létező Nanakimura falu. A hegyek között megbúvó, utópisztikus település távol esik a világ zajától és problémáitól, ahol a busz lelkileg sérült utasai új életet kezdhetnek."

2016. szeptember 24., szombat

Lucifer: 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, szeptember 24, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Az ismert Sandman-spinoff DC-képregény alapján, amiben Lucifer, a Pokol Ura unja magát és boldogtalan, ezért lemond a trónjáról, királyságát saját klubjára, Los Angeles pezsgő és őrült világára váltja, és elkezd segíteni egy nyomozónőnek a bűnözők megbüntetésében, hogy 10 milliárd év után esetleg megváltást nyerjen."

2016. szeptember 23., péntek

BOOK TAG - Hogyan olvasom?

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 23, 2016 0 megjegyzés
Ezt a TAG-et ITT!!! találtam és nekem nagyon megtetszett :)
Igaz most nem konkrétan könyveket kell egy-egy elemhez párosítani.
Ez inkább amolyan; Ismerjük meg a blogger (hülye) szokásait. xD

Hogyan találsz rá új olvasnivalóra?
Hááát, ez bennem eléggé fokozatosan alakult ki. Először csak szimplán a könyvesboltban keresgéltem. De ahogy egyre többet olvastam, rá kellett jönnöm, hogy ez nem a legpraktikusabb megoldás. Sok a könyv, nagy az üzlet és sokszor a tartalom csalóka. 
Aztán, amikor bejöttek a VP könyvek, rákaptam azokra a kis brosúrákra és onnan is szemezgettem. 
Végül (Hála a jó égnek! xD) rátaláltam a Moly-ra. 
Mielőtt vásárolok mindig ott járok utána a dolgoknak. Plusz ott mindig értesülök a legújabb megjelenésekről, sőt még arról is ami csak tervben van. Szerintem ez a legpraktikusabb. :D
Illetve ott van még az is, hogy ismerősök ajánlanak regényeket. Kölcsön kapok párat stb.

Stranger Things 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 23, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"A nyolcvanas évek természetfeletti filmjei – Steven Spielberg és John Carpenter művei – előtt tiszteleg a Netflix új, Stranger Things című sorozata, amely egy indianai kisvárosban játszódik, ahol egyik napról a másikra eltűnik egy fiatal fiú, és miközben az anyja hajtóvadászatot indít utána, egyre furább és furább dolgokkal szembesül – többek között egy titkos kormánykísérlettel, természetfeletti eseményekkel és egy nagyon-nagyon fura kislánnyal."

2016. szeptember 16., péntek

Outcast 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 16, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A történet Kyle Barnes életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, amire Andreson tiszteletes “segítségével” próbál meg választ találni. Ám ahogy beleássa magát az ördögűzés világába, rájön, hogy ez az út sokkal messzebbre vezet, mint ahogyan korábban gondolta…

Az Outcast executive producere a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman."

2016. szeptember 13., kedd

Warcraft – A kezdetek

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, szeptember 13, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Azeroth békés világa a háború szélén áll, ahogy a népe félelmetes megszállókkal néz szembe: ork harcosokkal, akik a haldokló hazájukból menekülnek, hogy új otthont foglaljanak el. Ahogy a két világ közötti portál kinyílik, az egyik hadsereg pusztítással, a másik kihalással néz szembe. Az ellentétes oldalakról két hős útja kereszteződik, ami majd eldönti a családjuk, a népük és a hazájuk sorsát."

School Spirits – Kísértetsuli

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, szeptember 13, 2016 0 megjegyzés
Hex-Hall spin off kötete
Tartalom: 
"A tizenöt éves Izzy Brannick-et arra nevelték, hogy szörnyekkel küzdjön. Családja évszázadok óta a varázslények üldözésének szentelte életét. De amikor Izzy nővére egy akció során nyom nélkül eltűnik, anyjuk úgy dönt, ideje egy kicsit pihenni. Új városba költöznek, ahol az iskolában furcsa dolgok történnek. Hogy rátermettségét bebizonyíthassa, Izzynek kell felgöngyölítenie a könnyűnek tűnő ügyet. De egy átlagos tinédzser bőrébe bújni nehezebb, mint amilyennek tűnik. A magányos és kemény lány tapasztalatlan a barátságok terén, és akkor még nem is beszéltünk a szerelmi ügyekről… Vajon képes annyira megbízni új barátaiban, hogy elfogadja segítségüket a kísértet megállításában, mielőtt még több embernek baja esik? Rachel Hawkins regénye ismét hozza a Hex Hall-sorozattól megszokott fanyar humort és bájt. Készüljetek fel még több titokra, varázslatra és románcra!"

2016. szeptember 7., szerda

Bajos Csajok Könyves TAG

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, szeptember 07, 2016 0 megjegyzés
A többség biztos ismeri ezt a filmet :D
Én épp a napokban láttam a tévében és nekem még mindig tetszik. :)
Aranyos film, ami szórakoztató és még egy kis tanulsággal is szolgál.
A TAG-et a Sorok Között blogon találtam és rögtön megtetszett.


1. “It’s pronounced like Cady”
Melyik szereplő nevét értetted teljesen félre?
Hát most konkrétan a név nem jut eszembe. De Nalini Singh angyalos könyvének egyik mellékszereplőjéről, a könyv feléig azt hittem, hogy pasi. xD
Amúgy nem tudom, hogy csináltam...

2. “She doesn’t even go here!”
Melyik szereplőt tennéd át egy másik könyv világába?
Óh... Tudom, hogy van ilyen konkrét könyv, mert még az értékelésembe is beleírtam. De bezzeg most nem fog eszembe jutni...
Hmmm. Mondjuk talán a Stray- Kóborok főhősnőjét szívesen lecserélném.

3. “On Wednesdays we wear pink!”
Ismétlés, ismétlés. Melyik könyvtől volt deja vu-d egy másik könyvvel kapcsolatban?
Mostanában egyre több könyvtől van ilyen érzésem.
De pl. a legújabb élményem, ami ilyen; "A lány éjfélkor" és az "Amikor esik..."

Arctalan ​szerelem

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, szeptember 07, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Ambrose ​​Young nagyon szép volt – olyan szép, mint a romantikus regények borítóin látható férfiak. Ezt Fern Taylor is tudta, hiszen tizenhárom éves kora óta falta ezeket a könyveket. És mivel Ambrose Young ennyire szép volt, Fernnek meg sem fordult a fejében, hogy valaha is övé lehet a férfi… egészen addig, amíg Ambrose Young már nem volt szép többé.

Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza. Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé. Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz. Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is"

2016. szeptember 5., hétfő

Barbie - A kutyusos kaland

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, szeptember 05, 2016 0 megjegyzés
Tartalom
"Barbie és húgai, Skipper, Stacie és Chelsea, ill. édes kiskutyabarátaik váratlan és izgalmas kalandba keverednek, miután hazatértek szülővárosukba, Willows-ba. Nagymamájuk padlásán felfedeznek egy régi térképet, mely a környéken elásott kincsről tudósít. A lányok elindulnak megkeresni az elrejtett kincset, ám kutatóhadjáratuk során felismerik, hogy az igazi kincs a szeretet."
 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review