2016. augusztus 30., kedd

Spell bound – Megbűvölve

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, augusztus 30, 2016 0 megjegyzés

Spoilert tartalmazhat az előző részekre nézve!
Tartalom:
"Sophie Mercer épp csak belenyugszik, hogy démonnak született, a Tanács máris elveszi tőle varázserejét.
Sophie most védtelen, magányos, és ráadásul a prodigiumokra vadászó Brannick amazonok jóindulatára szorul. Sophie legalábbis ezt hiszi, amíg érdekes felfedezést nem tesz: a Brannickok tudják, hogy háború közeleg, és azt állítják, hogy egyedül ő képes meggátolni a világvégét. Ám ebben a varázserejétől megfosztott Sophie nem olyan biztos. Főhősünkre újabb pokoli kalandok várnak. Vajon vissza tudja szerezni a varázserejét, még mielőtt késő lenne?"

2016. augusztus 28., vasárnap

I Am Not a Serial Killer

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, augusztus 28, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…

Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket.
Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír."
(könyv tartalma)

2016. augusztus 27., szombat

Every ​Last Breath

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, augusztus 27, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!
Tartalom:
"Some loves will last ’til your dying breath

Every choice has consequences—but seventeen-year-old Layla faces tougher choices than most. Light or darkness. Wickedly sexy demon prince Roth, or Zayne, the gorgeous, protective Warden she never thought could be hers. Hardest of all, Layla has to decide which side of herself to trust.

Layla has a new problem, too. A Lilin—the deadliest of demons—has been unleashed, wreaking havoc on those around her…including her best friend. To keep Sam from a fate much, much worse than death, Layla must strike a deal with the enemy while saving her city—and her race—from destruction.

Torn between two worlds and two different boys, Layla has no certainties, least of all survival, especially when an old bargain comes back to haunt them all. But sometimes, when secrets are everywhere and the truth seems unknowable, you have to listen to your heart, pick a side—and then fight like hell…"

2016. augusztus 22., hétfő

Nélküled

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, augusztus 22, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Folytatódik Penelope Douglas nagy sikerű sorozata, a Fall Away.

Voltál már olyan dühös, hogy örömöd lelted abban, ha ütsz-vágsz? Vagy annyira tehetetlen, hogy teljesen tompának érezted magad? Az utóbbi néhány évem erről szól. A düh és a közöny két véglete között élek, átmenet nélkül.

Van, aki utál ezért, és vannak, akik félnek tőlem. De senki sem bánthat, mert nem érdekel semmi és senki.
Tatumot leszámítva.
Annyira szeretem, hogy már utálom. Barátok voltunk, de rájöttem, hogy sem benne, sem másban nem bízhatok. Ezért megbántottam. Ellöktem magamtól.
Mégis szükségem van rá. Amint meglátom, elememben érzem magam. Minden indulatomat rázúdíthatom. Belekötök, ellenszegülök, szívatom. Ez lett a lételemem.
De elment. Franciaországban volt egy évig, és más emberként jött haza.
Ha most támadom, már visszatámad.

A Szívatás Tate történetét mesélte el. Most kiderül, miként élte meg ugyanazt a másik főszereplő, Jared."

2016. augusztus 19., péntek

Balaton BookTag

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, augusztus 19, 2016 0 megjegyzés
Nagyon aktuális ez a TAG, ugyanis éppen tegnap érkeztem haza a nyaralásból, amit a Balcsin
töltöttem. :)
Szeretem a Balatont, bár azért egy-két óra után már unom a vízben lubickolást. xD Napozni viszont nagyon utálok... Szóval szinte egész nap a vízben pancsoltam a testvéremmel, míg a szüleink kint fetrengteg. xD
Az időjárás nem volt a legkedvezőbb, de minden nap tudtunk fürdeni.(Igaz én néha dideregtem) Napközben jó idő volt és csak este felé esett. Nagyon jól éreztem magam és még maradtam is volna. :D
A Tag-et ITT!!! találtam.


1. A menü: lángos és sült hekk - egy könyv minden napos használatra

Percy Jackson könyvek :D

2016. augusztus 18., csütörtök

Big Order

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, augusztus 18, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"A történet főszereplője Hoshimiya Eiji, egy zárkózott középiskolai diák, aki rettenetes titkot őriz: tíz évvel korábban egy pusztulás hullám söpört végig a világon az ő kívánsága miatt. Ebben a világban ugyanis léteznek tündérek, akik az Ordernek (Parancs) nevezett kiválasztottakat különleges képességekkel ruházzák fel, amik segítségükre lesznek a kívánságuk beteljesítésében. Bár Eiji megfogadta, hogy soha többé nem fogja használni a Daisy nevű tündértől kapott erejét, a rá és a húgára leselkedő veszélyek miatt kénytelen lesz ismételten gyakorolni a hatalmát, miközben a nyakára küldött, ám hősünk ereje által behódolásra kényszerített halhatatlan bérgyilkoslány, Kurenai Rin csak az alkalomra vár, hogy eltegye őt láb alól."

2016. augusztus 5., péntek

The Indigo Spell

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, augusztus 05, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!!!
Tartalom:
"In ​​the aftermath of a forbidden moment that rocked Sydney to her core, she finds herself struggling to draw the line between her Alchemist teachings and what her heart is urging her to do. Then she meets alluring, rebellious Marcus Finch – a former Alchemist who escaped against all odds, and is now on the run. Marcus wants to teach Sydney the secrets he claims the Alchemists are hiding from her. But as he pushes her to rebel against the people who raised her, Sydney finds that breaking free is harder than she thought. There is an old and mysterious magic rooted deeply within her. And as she searches for an evil magic user targeting powerful young witches, she realizes that her only hope is to embrace her magical blood – or else she might be next."

A kis kedvencek titkos élete

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, augusztus 05, 2016 0 megjegyzés
Tartalom: 
"A kis kedvencek titkos életében Maxnek, egy manhattani család kedvenc háziállatának az élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor gazdája befogad egy keverék ölebet, Duke-ot. Maxnek és Duke-nak félre kell tenniük a személyes nézeteltéréseiket, amikor rájönnek, hogy a fehér nyúl, Snowball hadsereget épít az utcára került háziállatokból, hogy bosszút álljon minden boldog tulajdonoson és kedvenceiken."

2016. augusztus 2., kedd

Központi hírszerzés

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, augusztus 02, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon…"

Amikor kialszik a fény

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, augusztus 02, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban…
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van…"
 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review