2016. március 31., csütörtök

A Rémálom-dilemma

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, március 31, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző részre!!!
Tartalom:
"Porka Evergím talán meg tudja jósolni a jövőt szerelme, Eli Booker álmai által, de ettől az élete távolról sem lesz egyszerű. Mikor egyik sellő barátnőjét gonosz támadás éri, és halálos sérülésekkel magára hagyják, ráadásul az iskola tréfamesterét, Lance Rathbone-t vádolják a bűnténnyel, Porka ugyanúgy megdöbben, mint mindenki más. Lance-nak szüksége van Porkára, hogy az igazi támadót megtalálva bizonyítsa az ártatlanságát, de a kérését nem olyan könnyű teljesíteni. Eli álmai sem segítenek: inkább rémálmok, mint jóslatok. 
Hogy még rosszabb legyen a helyzet, Porka ex-barátját éppen felmentik az összeesküvés vádja alól, és mikor újra feltűnik az iskolában, Porkába bevillan, miért zúgott bele annak idején. A Mágusok Szenátusának szüksége van Porkára, hogy Paul közelébe kerüljön, és feltárja valódi motivációját. De ez a parancs dühíti Elit, aki már maga is kampányt indított Porka szívéért. 
Porka mindkét ügyet magára vállalja, és hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nagyobb szabású dologgal állnak összefüggésben. Komoly baj van Eli álmaival is, a jelek sötétebb tervekre vallanak, mint amit hőseink valaha képzelni tudtak volna."

2016. március 29., kedd

Falling for the Ghost of You

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, március 29, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Seventeen year old Violet Mercer returns home from her summer vacation in Hawaii to discover her boyfriend's cheating on her with a friend. As if that wasn't bad enough, her mother's marrying a man she just met.
Things take an awkward turn when Violet meets her rich new stepfather, and his gorgeous son--the hot guy whom she made a fool of herself in front of earlier that day! Zane O' Connor is sexy and charming, and way out of her league. He makes her forget her ex-boyfriend even existed. But there's no way she'd ever have a chance with him…right?
Through a strange turn of events, Violet finds herself living with Zane for a month. Somewhere between the fighting and flirting, they become friends. And it isn't long before that friendship blooms into something else…something more powerful than Violet anticipated.
But Zane is hiding something from her--something big enough to tear them apart if Violet ever discovered the truth about him. Her suspicions keep her from trusting him completely. She's been burned before--is she willing to take that risk again?
As she and Zane spend more time together, Violet realizes it's too late: she's fallen for the beautiful boy with the big secret. Will she get her heart broken twice in one year--or will her love survive the truth?

For readers seventeen and older due to sexual situations and language"

2016. március 27., vasárnap

Suttogók

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, március 27, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Ön mit szólna hozzá, ha a gyerekét egy szellemekkel irányított háttérhatalom manipulálná, hogy kirobbantson egy atomháborút? Máris más lenne a kölyök meg a nadrágszíj fekvése, ugye? Nagyjából ez a Suttogók. Egy thrillerbe oltott összeesküvés-elméleten alapuló, paranormális szálakkal megpakolt sorozat, a középpontban aranyos, tejfölszőke hajú, kék szemű gyerekekkel."

2016. március 26., szombat

Boldog nyuszit! (Könyves-filmes TAG)

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 26, 2016 0 megjegyzés
Boldog nyuszit mindenkinek! 
Remélem jól telik a szünidő. :)
Nekem például éppen ma van a születésnapom is. :D Habár már korábban megtartottuk, szóval ma semmi extra nem várható, azon kívül, hogy koccintunk az egészségemre. xD
A mai napra hoztam egy TAG-et.
Ezt a TAG-et a "Hagyjatok! Olvasok!" oldalon találtam és mivel nagyon megtetszett kitöltöttem én is. AniTiger válaszait ITT!!! olvashatjátok.
UI: Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nem vagyok oda a húsvértért.

Naruto Next Generation

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 26, 2016 0 megjegyzés
(Az eredeti Naruto-ra spoileres lehet.!!!)
Új képek a Naruto Next Generation-ból. 
Ahogy azt már írtam, elvileg érkezik a Next Generation. Én már láttam olyat is, hogy új sorozat is lesz főszereplőink gyerekeinek életéről - de nem vagyok benne biztos, mert annyira nem néztem utána.

Megigézve a sötétben

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 26, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
A The Dark Duet második kötete – a Captive in the Dark izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása.
Mi a bosszú ára?
Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérben lehet visszafizetni.
Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér.
Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?

2016. március 21., hétfő

The Runaway King – A szökött király

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, március 21, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetre nézve!!!
Tartalom:
"A királyság a pusztulás szélén áll. A király eltűnt. Ki éli túl?
Alig pár héttel az után, hogy elfoglalta a trónt, egy gyilkossági kísérlet veszélyes helyzetbe kényszeríti Jaront. A készülődő háborúról szóló pletykák beszivárognak a kastély falain belülre, Jaron pedig érzi a Carthyára lassan rátelepedő feszültséget. Hamarosan rá kell jönnie, csak akkor mentheti meg királyságát, ha lemond a trónról. De minél távolabb kényszeríti a sors a palotától, annál többet gondol arra, hogy vajon nem megy-e túl messzire?
Visszatérhet-e valaha?
Vagy fel kell áldoznia saját életét, hogy megmentse országát?
A Hatalom-trilógia második része igazi hullámvasút, tele árulással és gyilkossággal, izgalommal és veszéllyel.
Kövesd a hős királyt!"

2016. március 19., szombat

Hana Nochi Hare: HanaDan Next Season

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 19, 2016 0 megjegyzés
Egy kis ajánlás :)
Hatalmas kedvencem a Hana Yori Dango című manga, és a belőle készült dorama is.
Ez a manga(HanaDan Next Season) pedig ennek a csodálatosságnak a folytatása. :D
Én buta módon először azt hittem, hogy a régi főszereplők gyerekeit láthatjuk majd...
De sajnos nem.
Teljesen új szereplők sztoriját követhetjük nyomon. Habár hasonló módon, mint anno régi hőseinkét.

Az elveszett Herondale

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 19, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve! (Leginkább Végzet ereklyéire)
Tartalom:
"A legszörnyűbb bűn, amit egy árnyvadász elkövethet az, ha cserben hagyja a társait. A XIX. század elején Tobias Herondale megszökött egy csatából, és hagyta meghalni a többi árnyvadászt. Bűnéért halálra ítélték, azonban soha többé nem tért haza, így a Klávé a felesége életét vette el az övé helyett. Simon és a többi diák elborzad a barbár tettről szóló történet hallatán, főleg, miután kiderül, hogy gyermeket várt volt. De lehetséges-e, hogy a gyermek életben maradt? Talán ma is él egy elveszett Herondale valahol a világban?"

2016. március 18., péntek

Demonglass – Démonüveg

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, március 18, 2016 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetre nézve!!!
Tartalom:
"A sötét boszorkányok nagy tettekre képesek.”
Sophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe. De aztán rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.
Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike – a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét.
De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsószándékkal, hogy felhasználja az erejüket – és nem biztos, hogy jó célokra.
Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis?"

2016. március 13., vasárnap

Shannara - A jövő krónikája

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, március 13, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Elkezdődött végre az MTV fantasy sorozata, mely Terry Brooks könyvei alapján íródott.
Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű, fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla, hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat – amit ekkor már Négyföldként ismerünk – az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja: a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita. Három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze. Küldetésük, hogy megmentsék a világot, ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük. "

ERASED - Boku dake ga Inai Machi

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, március 13, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Az önmegvalósítással küszködő mangaka, Fujinuma Satoru egy olyan különleges képesség birtokában van, ami akaratán kívül rendszeresen visszaküldi őt az időben, hogy katasztrófákat és haláleseteket akadályozzon meg.
Egy nap egy olyan bűnténybe keveredik, amiben ő lesz az első számú gyanúsított. Hogy megmentse az áldozatot, Satorunak egészen az általános iskolai éveihez kell visszamenni az időben, még azt megelőzően, hogy Hinazuki Kayo nevű osztálytársának nyoma veszett volna."

2016. március 12., szombat

Dragon Bound

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, március 12, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Half-human and half-wyr, Pia Giovanni spent her life keeping a low profile among the wyrkind and avoiding the continuing conflict between them and their Dark Fae enemies. But after being blackmailed into stealing a coin from the hoard of a dragon, Pia finds herself targeted by one of the most powerful–and passionate—of the Elder Races.

As the most feared and respected of the wyrkind, Dragos Cuelebre cannot believe someone had the audacity to steal from him, much less succeed. And when he catches the thief, Dragos spares her life, claiming her as his own to further explore the desire they’ve ignited in one another."

2016. március 11., péntek

Toplistás szerelem

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, március 11, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Hunter tudja, hogy az a balhé a kocsival hülyeség volt. De hát egy popsztártól mindenki azt várja, hogy őrültségeket csináljon, nem? Emiatt még nem kéne az anyjának meg az ügynökének száműznie őt a nagynénjéhez egy isten háta mögötti kisvárosba. Na és kit kérnek meg, hogy segítsen neki álruhában elvegyülni a helyi gimiben? Valami flúgos kiscsajt, aki fiúk közelében teljesen lebénul, és/vagy véletlenül kiüti őket. Remek…
De fura módon a világhírű énekestől a már-már kórosan félénk Vere valamiért mégsem jön zavarba, sőt Hunter mellett be nem áll a szája, imád vele lógni, és folyton pasiszerző tippekért nyaggatja. Vagyis a tinilányok millióinak bálványa pillanatok alatt a barát zónában találja magát. Na ehhez azért neki is lesz egy-két szava!"

2016. március 2., szerda

Az 5. hullám

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, március 02, 2016 0 megjegyzés
Tartalom:
"Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep..."
 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review