2015. június 28., vasárnap

Kamisama Hajimemashita - Újabb OVA

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, június 28, 2015 0 megjegyzés
Most olvastam a Kamisama Hajimemashita új manga fejezetét és ott láttam, hogy újabb két részes OVA várható. Rögtön rá is kerestem és az AnimeAddicts-on, már az adatlapja is meg van. :)
Ha minden igaz augusztus 30.-án fog megjelenni. 
Kíváncsi leszek miről fog szólni az OVA. Plusz talán reménykedhetünk egy harmadik évadban is, tekintve, hogy a másodikban nem sok minden történt és őszintén szólva szerintem kicsit gyengébbre sikerült, mint az első.



2015. június 21., vasárnap

Another

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, június 21, 2015 1 megjegyzés
Tartalom:
"1972-ben egy Misaki nevű tanuló járt az Északi Yomiyama Általános Iskola kilencedik évfolyamának hármas osztályába. A fiú nagy népszerűségnek örvendett az osztályában, egyaránt szerették a diákok és a tanárok is. Szinte mintatanulónak számított, aki még a sportokban is kiválóan teljesített. De nem sokkal azután, hogy elkezdte a kilencediket, meghalt. A tragédia híre mindenkit sokkolt. Viszont egyszer csak valaki azt mondta a fiú székére mutatva, hogy Misaki itt van, nem halt meg. Attól a naptól fogva a hármas osztály úgy viselkedett, mintha elhunyt osztálytársuk még mindig élne. Ezt a színjátékot egészen ballagásig folytatták. Az igazgató még azt is elrendezte, hogy Misakinak is legyen széke a ballagási ceremónián. Ám ezzel a szerencsétlenséggel nem is gondolták, mi vette kezdetét...


2015. június 18., csütörtök

The DUFF

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, június 18, 2015 0 megjegyzés
Tartalom:
"Egy középiskolai rangidős felbujt egy társadalmi megcsípő rendelésforradalmat miután rájött, hogy őt címkézték, a DUFF (Designated Ugly Fat Friend) a csinosabb népszerűbb barátainak." 


 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review