2014. október 31., péntek

Adsz vagy kapsz

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, október 31, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Október 31-e, Halloween a boszorkányok és szellemek ünnepe. A felnőttek töklámpásokat faragnak, a gyerekek maskarába öltözve járják a házakat és azt mondogatják: Adsz vagy kapsz! A tulaj pedig, ha nem akarja, hogy rohadt paradicsommal dobálják meg a házát, édességgel kedveskedik nekik. Az ünnep alkalmából négy rémmese elevenedik meg. Az egyikből kiderül, hogy a középiskola igazgatója elvetemült sorozatgyilkos, a másik a Piroska és a farkas sajátos változata. A harmadik helyi legendát idéz, míg a negyedik az öregember bűnhődését mutatja be, amiért nem adott cukrot a Halloweenkor kopogtató gyerkőcöknek."

Halloween TAG

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, október 31, 2014 0 megjegyzés

Halloween TAG! 


1. Mi a kedvenc Halloween-i filmed?
Hát, ami kifejezetten Halloween-i azaz Adsz vagy kapsz. :D Nem mondom, hogy tökélete film, de nekem tetszett. XD Ma meg is fogom nézni, mert már rég láttam :D

2. Mennyire szereted a Halloween-t? (1-től 10-ig terjedő skálán)
Legyen 8-as! :D

3. Mi a legkedvesebb Halloween-i emléked? (Ha van)
Osztálytársaimmal elmentünk egy beöltözős Halloween buliba és elég jó kis este volt. ^^ Bár ez már kb. 2 éve volt. *Brühühü* Utána is elmentünk, de az meg szörnyű volt... XD Ebben az évben nem megyünk.

4. Faragtál már valaha töklámpást? Milyen lett?
Igen. :D Még általánosban. Átlagos töklámpás volt. :D

5. Ha elmennél egy Halloween-i buliba minek öltöznél be? 
ZOMBIII! Tuti zombinak öltöznék :D

6. Kedvenc édesség? 
Hűűű... Sok édességet szeretek, de a kedvencem az a Milka csoki. Milkából szinte mindegyiket szeretem, kivéve a mazsolásat... nem szeretem a mazsolát....

7. Mi a legfurább félelmed? 
Ilyenem nincs XD Vagy csak nem tudok róla.

8. Melyik a kedvenc szörnyed?
Zombik és vámpírok, jaaa és persze a démonok *-*

9. Mit szoktál csinálni Halloween napján?
Általában megnézek legalább kettő horror filmet. :D

10. Kedvenc borzongatós könyv?
Ilyen nem igazán van. Könyv még nem nagyon tudott megijeszteni. De a Sötét erő trilógia néhány részletén lehetett borzongni. Na, meg persze a Vérbe öltözött Annán is.

11. Meséld el az eddigi legfélelmetesebb élményedet!
Anyuékkal egyszer kísértet históriákat meséltünk. Kb. 12 éves lehettem és kinn ültünk az előtérben. (Akkor még családi házban laktunk) Már kezdett mindenki parázni, tiszta libabőr voltam én is és az utcán elkezdetek ugatni a kutyák, plusz a teknősbékáink is totál megkergültek. Mondta anya, hogy fejezzük be mára és mindenki egyetértett a dologgal. Szóval anya felállt és felkapcsolta a szobában a villanyt, mire az egész házban elment az áram. Enyhén szólva majdnem szívrohamot kaptam.... XD

12. Ha választanod kéne milyen rémséggé változnál? (boszorkány, sárkány, zombi, vámpír, vérfarkas - nem csak a felsoroltak közül választhatsz)
Boszorkány, mert tud varázsolni és most már nem gyújtanának fel máglyán.

13. Hiszel a szellemekben vagy a természetfelettiben?
Ha hinnék a szellemekben nem tudnék ennyi horrort megnézni. XD
Hiszek-e a természetfelettibe? Hát nem tudom... Vannak megmagyarázhatatlan dolgok. De akkor ennyi erővel szellemek is létezhetnek... Maradjunk abba, hogy hiszem, ha látom. :D


Az Archívum 1. és 2.

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, október 31, 2014 0 megjegyzés




Mivel Halloween ünnepe van, ezért jelentkezem egy szellemes könyvel. Aki nincs oda a borzongásért az is bátran elolvashatja, mert szerintem nem ijesztő. :D



Az Archívum:
Tartalom:
"Minden testnek van egy története, egy képsorozat, amelyet csak a Könyvtárosok olvashatnak. A halottak a Történetek, nyugvóhelyük pedig az Archívum. Papi először négy éve hozta el ide Mackenzie Bishopot, amikor a lány még csak egy rémült, de elszánt tizenkét éves volt. Most azonban Papi halott, helyét pedig Mac vette át: könyörtelen Őrzővé lett, akinek feladata megakadályozni a gyakran erőszakos Történetek felébredését és menekülését. A holtakat nem zavarhatják az Archívumban, valaki azonban mégis szándékosan megmásítja a Történeteket és fontos fejezeteket töröl ki. Hacsak Mac össze nem rakja a megmaradt darabokat, még maga az Archívum is darabokra hullhat."

2014. október 15., szerda

Oculus

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, október 15, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Tíz évvel ezelőtt a Russell család tragédiája mindörökre rányomta bélyegét a két testvér, Tim és Kaylie életére, amikor Timet elítélték szüleik brutális meggyilkolásáért. Most Tim végre kiszabadul a védőőrizetből, s minden vágya, hogy normális életet élhessen; Kaylie-t azonban még mindig kísérti az a végzetes éjszaka, és meg van róla győződve, hogy szüleik halálát nem Tim, hanem egy gonosz természetfeletti erő idézte elő, amely egy antik tükörből szabadult el. Kaylie nyomozni kezd, hogy bebizonyítsa Tim ártatlanságát, és hasonló halálesetek után kutat a tükör egykori gazdáinál az elmúlt században. Amikor a titokzatos entitás nyomára bukkannak a gyermekkori rémálmaik újra kezdődnek."


2014. október 13., hétfő

A démon jele

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, október 13, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Amikor a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi tökéletességgel kidolgozott és hátborzongatóan ismerős jelre. A louisianai Beaulacban azt hitték, három éve véget ért a rettegett sorozatgyilkos vérengzése, most azonban minden jel arra utal, hogy a Jelfaragó visszatért.

Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy átlagos gyilkosság, hanem egy természetfeletti erővel rendelkező démon borzalmas bűntette. Mivel Kara misztikus képességekkel rendelkezik – másik látása révén képes megidézni a démonokat –, különös összefüggésekre bukkan, és nemcsak arra jön rá, mire készül a gyilkos, de arra is, hogy mikorra tervezi mindent elsöprő gaztettének végrehajtását. Mire eljön a telihold napja, már csak a gyilkos személye kérdéses.

Kara az életét kockáztatva szembenéz a gonosszal, miközben egy természetfeletti szépségű Démon Lord kísért az álmaiban, nappal pedig egy jóképű, de gyanakvó FBI-ügynök követi minden lépését."

Bitter Sweet Love

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, október 13, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Dez wasn't just Jasmine's crush. A gargoyle Warden like Jas, he helped her come to terms with her destiny—fending off demons and maintaining balance between good and evil. He was her everything…right until the moment he disappeared without a trace. It didn't help that Jas's father had just announced that she and Dez would one day be mated. Hard not to take that personally.

And now he's back, three years older, ten times hotter, ready to pick up exactly where they left off. But Jas isn't taking that risk again. Dez has seven days to meet all her conditions and earn back her trust. Seven days filled with terrifying danger and sweet temptation. Seven days to win her heart—or shatter it all over again…"

THE WALKING DEAD 5. évad kezdés

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, október 13, 2014 0 megjegyzés

A várva várt 5. évad. :D
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki szinte számolta a napokat.
Most egy kis bejegyzés következik az 5. évad 1. részéről.

2014. október 2., csütörtök

Ao Haru Ride

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, október 02, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Főszereplőnk, Yoshioka Futaba friss felső középiskolásként nemcsak egész jellemét, de eddigi életstílusát is újraalkotta. Ennek a drasztikus változásnak az oka alsó középiskolában keresendő, mikor is barátnői kirekesztették, csak azért, mert aranyosnak számított. Valamint, ha ez még nem lenne elég az élettől, egy félreértés folytán még első szerelmének, Tanaka-kunnak sem tudta bevallani érzéseit.
Most, hogy végre maga mögött hagyhatta múltbéli sérelmeit, megújulva lép a középiskolás életbe, mottója pedig, hogy minél illetlenebben viselkedjen, mint "hölgy", hogy újdonsült barátnői még véletlenül se legyenek féltékenyek rá. Futaba így, teljes elégedettségben tengeti mindennapjait, mígnem egy régi ismerős lép be az életébe. Valaki, akit igazán sohasem tudott elfelejteni - Tanaka-kun. Vagy nem is ő lenne az? Így, Mabuchi Kounak nevezvén magát, Tanaka-kun újra színre lép. Mint kiderül, akkor, három éve, mindketten ugyanazt érezték egymás iránt, de Kou közli a lánnyal, hogy azóta minden megváltozott, sohasem térhetnek már vissza azokhoz az időkhöz. Ezt hallva, vajon Futaba képes lesz küzdeni a szerelemért, ami valójában még el sem kezdődött?"

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review