2014. május 30., péntek

Sakasama no Patema

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, május 30, 2014 9 megjegyzés
Tartalom:
Egy földalatti világban, ahol mindenütt alagutak illetve sötét és szűk helyek vannak, emberek élnek. Patema is a föld alatt él és imádja felfedezni a különböző részeit. A kedvenc helye a "veszély zóna" és a tiltás ellenére mindig visszatér oda. Egy napon aztán váratlan esemény következik be. A rémmesékből ismert denevérember megjelenik a veszély zónában, Patema pedig leesik a lyukba. Ám a lyuk egy másik világba röpíti és mindez teljesen megváltoztatja nem csak az Ő életét, de mindenki másét is.

2014. május 27., kedd

Firelight - Tűzláng

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, május 27, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"EGY FÉLTVE ŐRZÖTT TITOK. HALÁLOS ELLENSÉGEK. PUSZTULÁSRA ÍTÉLT SZERELEM. 
A drakik a sárkányok mai leszármazottai, akik képesek emberből sárkánnyá, és sárkányból emberré változni. A tűzokádás ritka képességével megáldott Jacinda még a drakik között is különlegesnek számít, mikor azonban lázadó természete miatt családja menekülni kényszerül az emberek világába, a lány nagyon nehezen tud beilleszkedni új közegébe. Közben egyre gyengül a benne élő draki szellem, és az egyetlen lény, aki képes életet lehelni Jacinda sárkány-énjébe nem más, mint a gyönyörű, rejtélyes Will. Csakhogy Will családja drakikra vadászik, ám Jacinda annak ellenére sem képes ellenállni a fiúnak, hogy tudja: nem csak saját életét, de a drakik legféltettebb titkát is kockára teszi. 
Mitikus erejű, magával ragadó történet egy lányról, aki szembeszállt az elvárásokkal, és akinek szerelme ősi tilalomfákat döntött le."

2014. május 25., vasárnap

Félúton a sírhoz

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, május 25, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász-sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egy csapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat."

Bűbáj és kéjelgés

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, május 25, 2014 0 megjegyzés
Tartalom: 
"Tönkrement házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében rabolni kénytelenek. A csalódott ex-férjek José vezetésével egy zacit vesznek célba és tetemes mennyiségű arannyal távoznának, ha a menekülő autójukat egyikőjük felesége nem vitte volna el éppen vásárolni. A frissen bűnözőkké vált férfiakat egy szintén elvált taxis menti ki szorult helyzetükből és a csoport észak felé veszi az irányt. Ahhoz viszont, hogy Franciaországba jussanak, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdőjén, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak. A csapdába csalt férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket és drága zsákmányukat, ahhoz azonban, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat."

Az ördög ivadéka (Devil's Due)

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, május 25, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Miután az ifjú házaspárnak nászútjuk során titokzatos módon kiesik egy éjszaka, váratlan ténnyel kell szembenézniük: egy nem tervezett, korai terhességgel. A férj kamerájával próbál minden pillanatot megörökíteni az utókor számára, ám hamarosan rá kell ébrednie, hogy neje egy különös átalakuláson megy keresztül, ráadásul kezdi elveszíteni régi önmagát. Ahogy telnek múlnak a hónapok, egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy nem csak a teste, hanem az elméje is átalakul valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag."


2014. május 23., péntek

State of Emergency (2011)

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, május 23, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Totális káosz lesz úrrá egy kisvároson miután a helyi vegyianyag-gyár felrobban és veszélyes anyag szabadul ki,rövid időn belül a lakosokon különös mutáció jelei mutatkoznak.A katonaság karantén alá helyezi a városkát így azok akik nem fertőződtek meg halálos csapdába esnek.A túlélők egy kis csoportja nem nyugszik bele ,hogy a zombik martalékává váljon mindent megtesznek ,hogy túléljék és ,hogy kijussanak a karantén alá helyezett területről."

2014. május 22., csütörtök

Lázadó (Halo trilógia)

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, május 22, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"HÁROM ANGYAL SZÁLL LE A FÖLDRE KÜLDETÉSSEL. 
DE AZ NEM A TERV RÉSZE, HOGY AZ EGYIKÜK SZERELMES LESZ… 
A mennyország három angyalt küld a Földre – Gábrielt, a harcost, Ivy-t a gyógyítót és Bethany-t, a legfiatalabbat és legemberibbet –, 
hogy jó cselekedeteket hajtsanak végre a sötétség hatása alá került világban. 
Miközben mindvégig kerülik az emberi kapcsolatot, hatalmas igyekezettel próbálják eltitkolni ragyogó fényüket, 
emberfeletti hatalmukat és mind közül a legveszélyesebbet, a szárnyukat. 
Aztán Bethany találkozik Xavier Woodsszal, és egyikük sem lesz képes ellenállni a köztük lévő vonzalomnak. 
Gábriel és Ivy mindent megtesznek, ami a módjukban áll, hogy közbelépjenek, de a Xavier és Bethany közötti kötelék túl erősnek bizonyul. 
Az angyalok küldetése sürgető, a sötét erők fenyegetnek. 
Vajon elpusztítja, vagy megmenti a szerelem Bethany-t? S vajon elég hatalmat ad-e a gonosz ellen?"


2014. május 19., hétfő

Vámpíréhség

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, május 19, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"A vámpír horda 150 évnyi pokoli kínzása után, Lachlain, a Lykae (vérfarkas) klán királya kiszabadul fogvatartói kezéből. Bizonytalan, tele gyűlölettel mégis megtalálja társát egy finom és törékeny vámpírban, aki után már 1200 éve vágyódik. Emmaline Troy a félénk, mindentől óvott félig vámpír félig valkyrie fiatal életében először (még csak 70 éves) utazik Párizsba, nagynénjei féltő védelme elől, hogy információt gyűjtsön szüleiről. A dühödt Lykae elrabolja és egyik pillanatban gyengéden viselkedik vele, ám amikor ráébred, hogy vámpír, őrjöngeni kezd…"

Soredemo Sekai wa Utsukushii - szereplők

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, május 19, 2014 2 megjegyzés

Újabban ez az anime lett a kedvencem és ha nekem egy anime kedvencé válik, akkor aztán sokat jár rajta az agyam. XD Ez most sincs másképpen, úgyhogy kiadom magamból a dolgot egy bejegyzéssel. 
Gondoltam írok a szereplőkről :D




De még mielőtt belekezdek a szereplők bemutatásába, kicsit ismertetem a történetet. 

2014. május 15., csütörtök

Angyali gonosz

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, május 15, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A regény a Sweet sorozat nyitókötete."

2014. május 13., kedd

Szent Johanna gimi 5 - 6.

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, május 13, 2014 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!
Szent Johanna gimi - Remény
Tartalom:
"Új tanév, új osztálytárs, új konfliktusok, új és régi barátságok, új és régi szerelmek… 
A 11/B-ben továbbra is „zajlik az élet”, miközben többek között az is kiderül, hogy mi történt a párizsi csereutazáson, hogy kicsoda Jérome és Benoit, és vajon ki lopja Dave személyiségét, hogy miért veszélyes a Gomba, hogy Zsák kibe lesz szerelmes és Cortez miért törli ki az összes ismerősét a Facebookon… 
Na és persze, hogy Reni kitől kapta a nyakláncot meg a gyűrűt… 
Reninek is újabb kihívásokkal kell szembenéznie, de úgy tűnik, egyre jobban felnő hozzájuk…"

2014. május 12., hétfő

Trónok harca 2. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, május 12, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagy hatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért."

2014. május 8., csütörtök

Trónok harca 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, május 08, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"George R.R. Martin nagy sikerű, A tüz és jég dala címü regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért."

2014. május 7., szerda

Touch - Érintés

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, május 07, 2014 0 megjegyzés
Tartalom:
"Mikor egy idegen fiú száguld le a patak melletti töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot. De valami nem stimmel Kale-lel. Dez cipőjét hordja a zuhany alatt, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD, vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egy érintésétől elporladna. De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban – és az apja „ügyvédi irodája" is más – mint az elsőre látszott. Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt – egy szervezeté, amely összegyűjtötte a „különleges" gyerekeket, akiket csak a Hatosnak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át. Á, igen, és az érintése? Az halálos. Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. A titokra, melyet Dez egész életében meg akart óvni. A titokra, melyért Kale ölne, hogy megóvja."
 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review